Toeristencamping

Ben je op doorreis in de Ardennen en op zoek naar een kwaliteitsvolle camping in Butgenbach die bovendien aan het water en vlakbij de bossen gelegen is?

Hier ben, je op het goede adres: Worriken is een geweldige plaats om het hele jaar door te kamperen, zeker als je van wandelen of fietsen in de natuur houdt! De faciliteiten zijn heel uitgebreid en hangen deels af van het soort kampeerplaats waarvoor je gekozen hebt. Je kunt opteren voor een Comfort kampeerplaats of een Basis kampeerplaats.

Alle kampeerders kunnen gebruik maken van de grote, goed onderhouden sanitaire ruimtes. Hier tref je niet alleen genoeg douches en WC’s aan, maar ook een wasmachine en een droogtrommel. De sanitaire ruimtes zijn overigens toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit (PBM).

Wij zijn een ACSI-camping en werden in 2023 uitgeroepen tot de sportiefste camping van België!

Comfortabele kampeerplaats

De Comfort kampeerplaatsen liggen in laantjes en beslaan een oppervlakte van ongeveer 100 m². Je kunt er je mobilhome installeren of een tent opzetten. Bij aankomst op je kampeerplaats zul je een eigen waterkraan, elektriciteitskastje (10A) en waterafvoer aantreffen. Alle percelen zijn goed onderhouden en van elkaar gescheiden door middel van een haagje of een hek. Jouw stekje is dus goed afgebakend en dat komt jouw privacy en rust alleen maar ten goede.

Op vakantie in de Ardennen met familie of vrienden? Natuurlijk! Iedere kampeerplaats is dan ook geschikt voor maximaal 6 personen. En je hond? Die kan tegen een kleine toeslag mee!

Eenvoudige kampeerplaats

Ben je alleen of met tewee met de fiets door de Oostkantons aan het toeren en zoek je een kampeerplaats voor een nacht? Heb je geen nood aan het comfort van een eigen kraantje en een eigen elektriciteitsaansluiting? Opteer dan voor de kampeerplaatsen vlak bij de receptie. Je kunt je tent tegen een heel bescheiden prijs op een licht hellend grasveldje opstellen. Je fiets kun je vastmaken aan een fietsbeugel.

Goed om weten is dat je je smartphone of de batterij van je fiets kunt opladen aan de receptie of aan het restaurant.

Activiteiten en excursiemogelijkheden

Je kampeert aan het meer van Butgenbach zodat je kunt genieten van een brede waaier aan activiteiten zoals vissen, wandelen, fietsen, kajakken. Als campinggast heb je gratis toegang tot het strand  met de bewaakte zwemzone en krijg je 50% korting bij deelname aan het avonturenparcours. Met kinderen op reis? Je gaat een fantastische vakantie tegemoet, want het vakantiecentrum Worriken is heel kindvriendelijk. Er zijn kinderstages, knutselvoormiddagen en vooral, de kinderen kunnen volop ravotten in de bossen, de speeltuin en op de fantastisch grote speelruimte vlak bij het kampeerterrein. Zin om te sporten? Neem een kijkje in het enorme aanbod aan sporten. Voor vele sporten zoals frisbeegolf, petanque, pingpong  moet je het kampeerterrein niet eens verlaten! Ook nog dit: de Hoge Venen, het grootste natuurreservaat van België, liggen op slechts 15 km rijden.

Prijzen per overnachting

 • Hoogseizoen 01/07 – 31/08/2024

  1 – 2 personen 32,00 €
  3 personen 35,00 €
  4 personen 38,00 €
  5 personen 41,00 €
  6 personen 44,00 €

  Deze prijzen omvatten een staanplaats voor 1 tent, 1 caravan met auto of 1 mobilhome. Stroomverbruik (10 A). Toeristenbelasting.

 • Tussenseizoen 01/01/2024– 30/06/2024 & 01/09/2024 - 31/12/2024

  1 – 2 personen 22,00 €
  3 personen 25,00 €
  4 personen 28,00 €
  5 personen 31,00 €
  6 personen 34,00 €

  Deze prijzen omvatten een staanplaats voor 1 tent, 1 caravan met auto of 1 mobilhome. Stroomverbruik (10 A). Toeristenbelasting.

Kortingen en opties

Bovendien

 • Honden toegelaten mits toeslag (max. 2 honden per plaats)
 • Wasmachine en droogtrommel beschikbaarmits toeslag
 • Gratis wifitoegang in onze wifizone
 • Opgepast: wc-papier en zeep moet u zelf meebrengen.

 

Restaurant

Indien je dat wenst, kun je voor een verblijf in halfpension opteren. Er is een broodjesdienst . Je kunt ook in ons restaurant Mercator  à la carte eten.

Winnaar ACSI Award 2023 in de categorie Sportiefste camping van België

Veelgestelde vragen