Infrastructuur

Worriken in vogelvlucht

Het vakantiecentrum Worriken beslaat een grote oppervlakte van ongeveer 26 ha en biedt je naast tal van overnachtingsmogelijkheden ook een breed gamma aan infrastructuur zoals sporthallen en vergaderzalen voor het organiseren van private en publieke evenementen.

 

Zwembadcomplex

Het zwembadcomplex is vlak bij het VENNtastic Beach gelegen en bestaat uit een 25 m zwembad en tal van sportzalen. 4 kleedkamers voor groepen en tal van individuele omkleedhokjes. Verder huisvest het gebouw een spiegelzaal, een sauna voor 10 personen, een grote omnisporthal en een bijkomende turnzaal van ongeveer 196 m² met sportmatten en spiegels die voor sporten als tae-bo, jumping, badminton gehuurd wordt. Aan de buitenkant is er een outdoor klimmuur die door groepen gereserveerd kan worden (klimmen gebeurt altijd onder begeleiding van een sportinstructeur van Worriken).

De cafetaria is geopend tijdens de publieke openingsuren van het zwembad. Je kunt de cafetaria ook buiten de publieke openingsuren afhuren. De cafetaria wordt volledig door Worriken uitgebaat.

Het zwembadcomplex is uitgerust met een lift waardoor de meeste ruimtes toegankelijk zijn voor personen met beperkte mobiliteit (PBM).

Omnisporthal

Je kunt deze grote sporthal gedeeltelijk of volledig afhuren voor het beoefenen van je lievelingssport.

Materiaalverhuur

Materiaal van de DG in Worriken uitlenen? Het kan. Je kunt materiaal voor één bepaalde sport uitlenen of ineens een hele aanhangwagen gevuld met allerhande sportmateriaal. De lijst met het materiaal en de uitleenvoorwaarden vind je in de bijlagen. Meer info nodig? Mailtje naar sport@worriken.be.

Voor alle andere vragen (zoals uitlenen van Worriken-materiaal): info@worriken.be.

Cultuurcentrum

Het Cultuurcentrum is het hoofdgebouw van Worriken en bestaat uit meerdere zalen en ruimtes. Je kunt één enkele zaal huren, maar je kunt ook de volledige ruimte afhuren. Iedere zaal beschikt over een vaste infrastructuur die naar behoefte met een mobiele infrastructuur kan worden aangevuld.