Terug naar het overzicht

Venntastic Beach

Icon Groep
Groep
Icon Particulier persoon
Particulier persoon
Icon Avontuur
Avontuur
Icon Divers
Divers
Icon Watersporten
Watersporten
Icon Zomertoppers
Zomertoppers
NEW - VENNtastic Beach 2022

24/06/2022

NEU! Het strand is dagelijks geopend in JULI en AUGUST.

Dit jaar werken we, naast ons stoplichtsysteem op de website, met vlaggen op het strand. Hier vindt u de betekenis van elke vlag:

Groene vlag: De volledige strandinfrastructuur en de verhuur zijn open. Er moet een toegangsprijs worden betaald. Er zijn badmeesters aanwezig. In dat geval verwijzen wij u naar ons verkeerslichtsysteem op de website.

Oranje vlag: het strand is toegankelijk. De andere infrastructuren op het strand en de verhuurwinkel zijn open afhankelijk van het weer. Er zijn geen badmeesters aanwezig.

Rode vlag: Het strand is toegankelijk. Alle andere infrastructuren op het strand en de verhuurwinkel blijven gesloten. De toegang is gratis. Er zijn geen badmeesters aanwezig.

Lichtsysteem

Houdt u er rekening mee dat wij geen SUP’s, kajaks of waterfietsen verhuren op het strand buiten het officiële strandseizoen, tijdens rode vlag en mogelijk tijdens oranje vlag.

 • Er zijn maximaal 1200 personen toegestaan op het strand & onze overnachtende gasten van de camping, Sporthouse en Chalet. Zodra we dit aantal mensen bereiken, blijft het strand helaas gesloten.
 • Ons verkeerslichtsysteem op de website toont u de huidige bezetting van het strand tijdens de maanden juli en augustus. Wij accepteren geen reserveringen voor het strand.

 

Uitzonderlijk groot strand in de Ardennen

Wat wordt het? Vakantie aan zee of vakantie in de Ardennen. Moeilijke keuze niet? De enen willen zonnebaden en kastelen bouwen op het strand, de anderen willen dammetjes bouwen in rivieren, in de bossen rondhossen en avontuurlijke wandelingen maken. Wel. Kom naar Worriken! Hier is alles mogelijk: er zijn hier immers niet alleen bossen en riviertjes, maar ook een reuzengroot strand van maar liefst 8000m² en een heerlijke zwemzone met verankerde watertuigen. Het zandstrand alleen al is 150 meter lang. Het is zo groot, dat je plekje op het strand, zelfs op de drukste dagen, nog groot genoeg is om te genieten van een rustig moment in de zon. Achter het zandstrand liggen de ligweiden en sportvelden. De velden voor beachvolleybal en beachsoccer beslaan samen maar liefst 1200m². Er zijn ook tribunes aanwezig waardoor je hier een leuk sportevent voor je groep kunt organiseren. In de 2000m² bewaakte zwemzone zijn er verankerde speeltuigen, zonne-eilanden en zelfs een net voor watervolleybal. Je kleine kinderen kunnen in een speciaal voor hen afgebakende zwemzone plonzen en spelen.

Wil je de natuur eens op een andere manier te beleven? Huur dan een Sit-on-Top, SUP of een waterfiets.

Om hygiënische redenen wordt je viervoeter helaas niet op het VENNtastic Beach toegelaten.

rsz_strand_aufsicht_wiese_eisberg_worriken

 

Details

 • Openingstijden

  Juli & Augustus

  Bij zonig weer dagelijks van 10.00 U – 19.00 U

  De dagelijks openingstijden kunnen variëren naargelang van de weersomstandigheden en de toestroom van bezoekers. 

  De acutele openingsuren en meer informatie kunt u aanvragen aan de receptie.

  Tel.: + 32 (0)80 44 69 61

 • Prijs
  Entreeprijs strand
  Volwassenen & jongeren5,00 € / dag
  Kinderen (5 - 11 jaar)3,50 € / dag
  Kinderen (0 - 4 jaar)gratis
  Gratis voor onze gasten en de deelnemers van het Vita Programmaalleen contante bataling mogelijk
  Waterfiets (max. 2 volwassenen & 2 kinderen): 10,00 € / 30 min.
  Sit-op-Top / Stand up Paddle: 5,00 € / 30 min.
 • Goed om te weten
  Boekingsvoorwaarden

  Honden en alcohol zijn aan het strand niet toegelaten.

  Vereisten

   

  Materiaal