Overnachten

In Worriken heb je een ruime waaier aan overnachtingsmogelijkheden. Overnacht met je familie of vrienden in een chalet, op de camping of in een kamer met ontbijt en breng een heerlijke vakantie door in de onmiddellijke nabijheid van de natuur, het meer van Butgenbach en de RAVeL. Zoek je een verblijfplaats voor een groep? Het vakantiecentrum Worriken is ook een ideale groepsbestemming waar je perfect je sportstage, meerdaagse teambuilding of schoolexcursie kan organiseren. Tijdens je verblijf in de bungalows of in de grote chalet zul je alles binnen handbereik vinden om een onvergetelijk vakantie te beleven: restaurant, activiteiten en veel meer.

Chalets 5 personen

Vakantiehuizen aan het meer van Butgenbach – Oostkantons – een actieve vakantie voor het hele gezin.

De 48 chalets van Worriken genieten van een ideale ligging aan het meer van Butgenbach, te midden van een bosrijk gebied met veel ruimte voor sport en spel. Er is een speeltuin, petanqueterrein, stenen pingpongtafels en een frisbeegolfparcours. Onze chalets hebben het kwaliteitslabel “Servicequalität Ostbelgien”.

Premium vakantiehuis 5 personen

Chalet 1 werd in 2023 volledig gestript en gerenoveerd. Dit vakantiehuis werd luxueuzer uitgerust, zodat je nog meer van je vakantie aan het meer van Bütgenbach kunt genieten.

Camping

Je kunt zowel voor een korte periode als voor een lange periode op de camping van Worriken verblijven. De camping is het hele jaar door open. Er zijn in totaal vier sanitaire blokken met douches, wasbakken en toiletten. Zowel stacaravans, caravans, mobilhomes als tenten zijn toegelaten.

Bungalows

De bungalows van Worriken zijn geknipt voor groepsverblijven. Deze groepsaccommodaties zijn ideaal voor schoolexcursie, sportklassen, bosklassen, teambuildings of sportstages in volpension. Er is geen keuken en ook geen aparte kamer met een tweepersoonsbed.