Cultuurcentrum

Het Cultuurcentrum is het hoofdgebouw van Worriken en bestaat uit meerdere zalen en ruimtes. Je kunt één enkele zaal huren, maar je kunt ook de volledige ruimte afhuren. Iedere zaal beschikt over een vaste infrastructuur die naar behoefte met een mobiele infrastructuur kan worden aangevuld.

Mozartzaal

De Mozartzaal is de grootste zaal met, afhankelijk van de opstelling, plaats voor 65 tot 300 personen. Deze zaal beschikt over een podium, een telescopische tribune, een omkleedruimte voor acteurs, verduisterende gordijnen, geluids- en lichtmateriaal, een elektrisch aangedreven scherm en een projector. Hier kun je de meest uiteenlopende evenementen laten plaatsvinden: een theatervoorstelling, een concert, een modeshow, een pingpongstage, een dansvoorstelling en nog veel meer.

De Mozartzaal is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Freudzaal

De Freudzaal  leent zich uitstekend tot workshops, vergaderingen en een Sport & Spelkamp. Afhankelijk van de opstelling kunnen hier in beide zalen tot maximaal 100 personen onthaald worden.

Stravinsky

Organiseer je een evenement waarbij je sportmatten nodig hebt, dan ben je in de Stravinskyzaal op de juiste plek. Deze zaal beslaat een oppervlakte van ongeveer 98 m² en is uitgerust met spiegels. Deze zaal  is populair bij organisatoren van evenementen rond gevechtskunsten zoals tai chi of judo.

James Cook

James Cook (6,5 m x 7,5 m) is de vierde zaal. Hier is, afhankelijk van de opstelling van de stoelen en de tafels, plaats voor 17 tot 41 personen. Deze zaal is uitgerust met een beamer, whiteboard en een flatscreentelevisie en is daarom geknipt voor de organisatie van vergaderingen.

Foyer - galerij - bar - binnenplaats

Naast de 4 zalen beschikt het cultuurcentrum ook over een foyer, een galerij op een mezzanine, een bar en een binnenplaats waar je genodigden buiten een frisse neus kunnen halen of waar bij goed weer een barbecue georganiseerd kan worden. Je kunt dan het professionele barbecuestel van het vrijetijdscentrum Worriken gebruiken.

In de foyer kun je je genodigden zelfs onthalen op een buffet. De bar die tot je beschikking staat, kun je zelf bemannen, maar je kunt ook op het ervaren personeel van Worriken beroep doen en op die manier je feest een extra professioneel cachet geven. Het Worrikenteam zorgt zelf voor de drank. Ook op het vlak van traiteurdiensten kan Worriken je bijstaan.

De afsluitbare galerij op de mezzanine kan voor tal van doeleinden gebruikt worden: een knutselnamiddag voor kinderen, een bergplaats voor het materiaal van muzikanten die in de Mozartzaal optreden.

Ook nog dit

Worriken bezit een ongelooflijk arsenaal aan verplaatsbaar materiaal: stoelen, tafels, sportmatten, pingpongtafels, projectoren, flip-overs en ander vergadermateriaal.

Afgezien van James Cook en de galerij op de mezzanine zijn alle ruimtes en voorzieningen van het cultuurcentrum toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit (PBM). Verder zul je je genodigden kunnen geruststellen met voldoende en gratis parkeerruimte.

Wil je een privaat of een zakelijk evenement organiseren? In Worriken kan het. Hier luidt het devies: contacteer ons team en leg ons je wensen voor! Wij zullen je verbazen met de onvoorstelbare mogelijkheden en al het beschikbare materiaal dat je kan inzetten om van je feest een succes te maken.