Worriken in vogelvlucht

Het vakantiecentrum Worriken beslaat een grote oppervlakte van ongeveer 26 ha en biedt je naast tal van overnachtingsmogelijkheden ook een breed gamma aan infrastructuur zoals sporthallen en vergaderzalen voor het organiseren van private en publieke evenementen.

 

Huurbare ruimtes

Er zijn vier grote clusters van huurbare ruimtes:

  • het zwembadcomplex  aan het VENNtastic Beach met naast het binnenzwembad  ook een sporthal, een spiegelzaal, een cafetaria en een sauna.
  • het cultuurcentrum met 4 polyvalente zalen, foyer, bar en galerij.
  • het tenniscomplex  met naast de 2 indoor tennisvelden ook nog een grote sporthal en 2 squashbanen.
  • het restaurantcomplex dat tussen het tenniscomplex en het cultuurcentrum in ligt. Het omvat 2 restaurants (Mercator en Marco Polo) die eveneens volledig afgehuurd kunnen worden, en de zaal Magellaan, een bijkomende kleine vergaderruimte.

 

Conferentiepavilioen - petanque - frisbeegolf - swingolf

Een letterlijk buitenbeentje vormt het Conferentiepaviljoen  dat te midden van de vakantiehuizen gelegen is.

Eveneens op het domein van de vakantiehuizen bevinden zich een petanquebaan, een frisbeegolfparcours  en een swingolfparcours.

Uitrusting en dienstverlening op maat

Hoewel al deze ruimtes en oppervlaktes heel verscheiden zijn qua bestemming en indeling, hebben ze 1 ding gemeen: ze kunnen dankzij een groot assortiment aan verplaatsbare apparatuur en uitrusting naar wens aangepast en uitgerust worden zodat je in Worriken gegarandeerd de geschikte zaal vindt voor je huwelijksfeest, teambuilding, vergadering, voetbaltornooi, conferentie, bezinning,  sportstage en dat in een groen en natuurlijk kader aan de rand van een meer.

Contacteer ons Worriken-team dat je zal verrassen met een op maat gesneden dienstverlening. Wij zullen je adviseren en bijstaan zodat je evenement in optimale omstandigheden kan plaatsvinden.