Teambuilding

Worriken kan met zijn uitrustingen, zalen en voorzieningen perfect inspelen op de noden van bedrijven en werkgevers die eropuit zijn om de teamspirit van hun team naar een hoger niveau te tillen. Een al dan niet meerdaagse teambuilding is een uitstekende gelegenheid om dat te doen. Door je teambuilding in het activiteitencentrum Worriken te laten plaatsvinden haal je je medewerkers weg uit hun dagelijkse werkomgeving waar ze met de nodige hoeveelheid stress en druk geconfronteerd worden.

Indoor en outdoor activiteiten, vergaderzalen en restaurant

Ontdek tijdens de groepsactiviteiten zoals swingolf, initiatie in judo, frisbeegolf, muurklimmen, boogschieten  etc. bij je collega’s en medewerkers ongekende en onvermoede vaardigheden.

Na de fysieke inspanning kan in één van de tot in de puntjes uitgeruste vergaderzalen gebrainstormd worden. In het restaurant Mercator  kan je à la carte eten.

No stress | Meerdaagse teambuilding en bedrijfsuitstapjes

Als je opteert voor een meerdaagse teambuilding waarbij je alle stress volledig overboord gooit, dan kan je gebruik maken van onze groepsaccommodaties zoals het Sporthouse  (tweepersoonskamers) of de chalets. De grote chalet voor 8 tot 10 personen is tegen het conferentiepaviljoen aangebouwd, wat heel handig zal blijken als workshops en activiteiten elkaar afwisselen. Worriken organiseert ook bedrijfsuitstapjes. Je kunt met de bus van Worriken de highlights van de regio bezoeken. Wat dacht je van het F1-circuit van Spa-Francorchamps of een fikse wandeling in de Hoge Venen?

Zorgeloze teambuilding

Over parking moeten je medewerkers zich geen zorgen maken, die is er genoeg. De meeste gebouwen zijn toegankelijk voor PBM (personen met beperkte mobiliteit) en je kunt in de vergaderzalen gratis gebruik maken van het wifi-netwerk.

Wist je trouwens dat Worriken op slechts 160 km van Brussel ligt? Op 1 uur 45 minuten heb je de drukke stad ingeruild voor de rustige Oostkantons, waar je dankzij de opvallend zuivere lucht niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk op adem komt!