Terug naar het overzicht

Klimmen

Icon Groep
Groep
Icon Avontuur
Avontuur
worriken_erleben_klettern

Wilde jij als kind ook altijd overal op klimmen? Wij ook! In Worriken kun je je zowel op een indoor als op een outdoor klimmuur uitleven. Voorts is er een touwenparcours waar je je klimmerskwaliteiten kunt bovenhalen. Het centrum beschikt in totaal over 2 klimmuren: de indoor klimmuur bevindt zich in het tenniscomplex met multisportzaal. De outdoor klimmuur situeert zich buiten aan de ingang van het zwembadcomplex.

Onze ervaren sportleraren staan je bij met alle nodige uitleg over de uitrusting en de klimtechnieken. Om veiligheidsredenen mogen onze klimwanden alleen gebruikt worden onder begeleiding van een van onze sportleraren.

Ben je geïnteresseerd en wil je met je groep een van onze klimmuren gebruiken? Bel dan nu naar +32 (0) 80 44 69 61 of mail naar info@worriken.be. Je kunt ook het onderstaande aanvraagformulier gebruiken.

Ben je een ervaren klimmer en wil je gebruik maken van onze buitenklimmuur met je eigen uitrusting? Neem contact op met onze sportafdeling en vraag toestemming om de klimwand te mogen gebruiken. Dit is uiteraard op eigen risico en alleen met uitdrukkelijke toestemming van de betreffende afdeling.

Zou je als privépersoon willen klimmen? Schrijf je in voor ons Vitaprogramma met het touwenparcours. Meer informatie over het touwenparcours vind je hier: touwenparcours Worriken.

Details

 • Openingstijden

  Voor scholen, clubs of groepen van 10 of meer:

  Op aanvraag. Neem telefonisch contact op met de sportafdeling op +32 (0)80 44 69 61 of gebruik het onderstaande aanvraagformulier.

  OF

  Voor individuen of groepen van minder dan 10 personen: Klimmen kunt u ook in ons touwenparcours, deze is onderdeel van het Vita-programma. Klik hier voor de openingstijden van het Vita Programma.

 • Prijs

  Voor scholen, clubs of groepen van 10 of meer:

  Op aanvraag. Neem telefonisch contact op met de sportafdeling op +32 (0)80 44 69 61 of gebruik het onderstaande aanvraagformulier.

  OF

  Voor individuen of groepen van minder dan 10 personen: Klimmen kunt u ook in ons touwenparcours, deze is onderdeel van het Vita-programma. Klik hier voor de prijzen van het Vita Programma.

 • Goed om te weten
  Boekingsvoorwaarden

  Reservering is verplicht

  Vereisten

  Minimumleeftijd: 8 jaar

  In onze sporthallen zijn schoenen met witte zolen verplicht . Deze mag je niet buiten dragen gedragen hebben (Indoor).

  Materiaal

  Als je deze activiteit boekt, krijg je de benodigde uitrusting. Dit is niet het geval als alleen de infrastructuur is geboekt (klimmuur).

  Wij raden stevige schoenen aan voor deze activiteit.

"*" geeft vereiste velden aan

Activiteit Info

DD slash MM slash JJJJ

Over de persoon

Verdere vragen

Door het indienen van dit formulier accepteert u ons privacybeleid.