Terug naar het overzicht

Boogschieten

Icon Groep
Groep
Icon Particulier persoon
Particulier persoon
Icon Avontuur
Avontuur

Concentreer je op het doel, span de pees, houd de adem in en schiet ...

Leer in Worriken, een sport- en vrijetijdscentrum in de Belgische Eifel, de grondbeginselen van het boogschieten. Onze ervaren sportleraren leren je de boog te hanteren, de grondslagen van het boogschieten en ze staan je met raad en daad bij. De pijlen moeten 8 tot 10 meter afstand overbruggen om de schietschijf op het doelbord te kunnen bereiken.

De gebruikte bogen zijn speciaal ontworpen om het beginners mogelijk te maken te proeven van het traditionele boogschieten. Ook kinderen vanaf 8 jaar kunnen deelnemen aan het boogschieten. De bogen voor kinderen zijn iets kleiner en daardoor nog gemakkelijker hanteerbaar.

Als je als individu of met je familie of vrienden eens wilt boogschieten, dan kan dat door je in te schrijven voor het vita-programma waarin boogschieten aan bod komt.

Groepen vanaf 10 personen of klassen kunnen eveneens deze activiteit beoefenen. Zou je boogschieten samen met een andere activiteit willen integreren in een drie uur durend sportprogramma? Of zou je deze sport tijdens je groepsverblijf op het programma willen zetten? Gebruik dan het aanvraagformulier hieronder.

Back to the roots!  Maak kennis met een van de oudste jachtmethoden van de mensheid.

bogenschießen_zielen_zielscheibe

Details

 • Openingstijden

  Voor scholen, clubs of groepen van 10 of meer

  : Op verzoek. Neem telefonisch contact op met de sportafdeling op +32 (0)80 44 69 61 of gebruik het onderstaande aanvraagformulier.

  OF

  Voor individuen of groepen van minder dan 10 personen: Boogschieten is beschikbaar als onderdeel van het Vita-programma. Klik hier voor de openingstijden van het Vita Programma.

 • Prijs

  Voor scholen, clubs of groepen van 10 of meer:

  Op aanvraag. Neem telefonisch contact op met de sportafdeling op +32 (0)80 44 69 61 of gebruik het onderstaande aanvraagformulier.

  OF

  Voor individuen of groepen van minder dan 10 personen:

  Boogschieten is beschikbaar als onderdeel van het Vita-programma. Klik hier voor de prijzen van het Vita Programma te bekijken.

 • Goed om te weten
  Boekingsvoorwaarden

  Reservering is verplicht

  Vereisten

  Minimumleeftijd: 8 jaar

"*" geeft vereiste velden aan

Activiteit Info

DD slash MM slash JJJJ

Over de persoon

Verdere vragen

Door het indienen van dit formulier accepteert u ons privacybeleid.