Groepsaanbod

Op schoolreis met je klas, op trainingskamp met je sportclub, activiteiten met de familie of onder vrienden, een seminarie of een teambuilding met het werk? Samen met jou stellen wij een programma op maat samen dat precies aan je wensen en noden tegemoetkomt.

Schoolreizen

Je kunt bij ons kiezen uit een groot aanbod qua overnachtingsmogelijkheden. Afhankelijk van de formule die je kiest, kun je je groep een heel afwisselend sportprogramma voorleggen, dat je bovendien samen met ons op maat samenstelt. Standaard overnacht je in één van onze bungalows, maar je kunt mits toeslag ook één van onze chalets  of kamers in het Sporthouse  huren. Je geniet van een volpensionformule en de maaltijden nuttig je in ons restaurant Marco Polo

Trainingskampen

Volledig kunnen focussen op zijn sport of zijn hobby. Het doet deugd. De ploeggeest die tijdens een sport- of muziekstage wordt gesmeed, kan tijdens wedstrijden of optredens van doorslaggevend belang zijn. In Worriken kun je gebruik maken van tal van sportzalen, lokalen, sportvelden en materiaal. Er is een zwembad  en natuurlijk is er de natuurlijke omgeving  (meer, bossen, RAVeL) die voor sporters een fantastisch speelterrein is. Ook voor culturele verenigingen is Worriken met zijn talrijke oefen- en danslokalen een ideale uitvalsbasis voor bijvoorbeeld muziek- of dansstages. Ook toneelgroepen treffen hier alles aan wat ze nodig hebben!

Teambuilding

Worriken kan met zijn uitrustingen, zalen en voorzieningen perfect inspelen op de noden van bedrijven en werkgevers die eropuit zijn om de teamspirit van hun team naar een hoger niveau te tillen. Een al dan niet meerdaagse teambuilding is een uitstekende gelegenheid om dat te doen. Door je teambuilding in het activiteitencentrum Worriken te laten plaatsvinden haal je je medewerkers weg uit hun dagelijkse werkomgeving waar ze met de nodige hoeveelheid stress en druk geconfronteerd worden.

Excursies

Als je opteert voor een meerdaags groepsverblijf van minstens vier overnachtingen, kun je één keer gratis gebruik maken van onze bus en een excursie naar één van onze 8 zorgvuldig  geselecteerde bestemmingen inplannen. Verblijf je minder dan 4 nachten bij ons? Ook dan kun je mits toeslag van onze bus gebruikmaken. Nog even dit: de toegangsprijzen moet je zelf betalen en zijn niet in dit aanbod inbegrepen.