Lang verblijf op de camping

Je kunt op onze camping in elk seizoen genieten en ontspannen te midden van de natuur: de camping is het hele jaar door geopend.

 

 

Worriken, dat aan het meer van Bütgenbach en op een boogscheut van het natuurpark de Hoge Venen gelegen is, beschikt over een grote camping met om en bij de 200 vaste staanplaatsen. Hier heb je de mogelijkheid om het in je caravan naar je zin te maken en je echt thuis te voelen, met of zonder hond!

De vaste staanplaatsen zijn ongeveer 100 m² groot en hebben allemaal een eigen elektriciteitsaansluiting (10 A). Op regelmatige afstanden zijn er waterpunten, die door de gasten kunnen worden gebruikt. In totaal zijn er 4 sanitaire blokken met voldoende toiletten, wastafels en douches. Tegen een kleine vergoeding kun je ook gebruik maken van de wasmachine en de droogtrommel.

Je kunt ook beroep doen op onze gratis leverdiensten: de broodjes- en krantenservice.

Activiteiten

In Worriken kun je profiteren van een zeer uitgebreid activiteitenaanbod. Er valt altijd wel iets te beleven: squash, tennis of zwemmen in ons overdekte zwembad. Tijdens de zomermaanden kunnen de kinderen terecht in de WorrieCLUB. Voor de ouders is dat een gelegenheid om de fietsroutes langs de RAVeL te verkennen. De dorpszoektocht is dan weer een ideale gezinsactiviteit, net zoals een bezoekje aan VENNtastic Beach. Iedereen komt in Worriken aan zijn trekken. Verveling kennen we hier niet!

 

PRIJZEN per jaar

01/05 – 30/04/2024:  1.175,00 € + elektriciteitsverbruik

Kortingen & Opties

Bovendien

  • Wasmachine en droogtrommel tegen meerprijs beschikbaar
  • Gratis internet beschikbaar in onze wifi-zone
  • Restaurant  Mercator

Veelgestelde vragen