Conferentiepaviljoen

Het Conferentiepaviljoen is midden in het groen vlak bij het meer gelegen en tot in de puntjes uitgerust voor het organiseren van conferenties en zakelijke bijeenkomsten. Het is de perfecte locatie voor een inspirerende vergadering weg van de dagelijkse werkomgeving.

Volledig uitgerust

Een brainstorming met je medewerkers of je zakenpartners? Een conferentie? Een talencursus? Het is er de perfecte zaal voor, want ze beschikt over een zeer complete uitrusting: tafels, stoelen, projector met elektrisch projectiescherm, flipchart, 2 whiteboards, maar ook een professionele uitrusting voor tolken, tot een tolkcabine toe.

Afhankelijk van de indeling is er in deze zaal plaats voor 20 tot 46 personen. Je kunt de zaal volledig naar believen inrichten en de tafels in u-vorm of in theatervorm opstellen of voor een klasopstelling opteren.

Deze zaal ligt geïsoleerd van het hoofdgebouw van Worriken en is aan een vakantiehuis  met grote capaciteit aangebouwd, waardoor dit ook een heel goede locatie is om een meerdaagse teambuilding te organiseren. Het restaurant, het Sporthouse  en het meer liggen op wandelafstand.

Deze zaal heeft een aparte ingang zodat je tijdens je evenement niet gestoord zult worden door ongewenste bezoekers.

Versnaperingen en pauze

Naar wens kunnen we aan het begin van de vergadering of tijdens de pauze zorgen voor versnaperingen, kleine hapjes, een fruitmand, frisdrank en warme dranken.

Tijdens de pauze zullen de deelnemers van je groep te midden van de natuur naar de rand van het vlakbij gelegen meer kunnen wandelen. Ideaal om  het hoofd leeg te maken wat de creativiteit en de productiviteit nadien alleen maar ten goede komt.

Contacteer nu ons Worriken-team en boek deze fantastisch uitgeruste vergaderzaal in Bütgenbach.