Trainingskampen

Volledig kunnen focussen op zijn sport of zijn hobby. Het doet deugd. De ploeggeest die tijdens een sport- of muziekstage wordt gesmeed, kan tijdens wedstrijden of optredens van doorslaggevend belang zijn. In Worriken kun je gebruik maken van tal van sportzalen, lokalen, sportvelden en materiaal. Er is een zwembad  en natuurlijk is er de natuurlijke omgeving  (meer, bossen, RAVeL) die voor sporters een fantastisch speelterrein is. Ook voor culturele verenigingen is Worriken met zijn talrijke oefen- en danslokalen een ideale uitvalsbasis voor bijvoorbeeld muziek- of dansstages. Ook toneelgroepen treffen hier alles aan wat ze nodig hebben!

Worriken verzorgt je trainingskamp van A tot Z

Wat een luxe als je je als trainer of organisator kunt toeleggen op wat echt telt: er zijn voor je team en training geven. Geen beslommeringen zoals inkopen doen en eten maken, die taken nemen wij in Worriken graag van je over. Op aanvraag wassen we zelfs de trainingskledij!

Slapen

Je groep zal kunnen overnachten in één van de vele groepsaccommodaties zoals de vakantiehuizen  of de bungalows, of in het Sporthouse  (soort jeugdherberg met comfortabel uitgeruste tweepersoonskamers).

Eten

Indien je voor een overnachting in het Sporthouse hebt geopteerd, dan zit het ontbijt in het restaurant in de prijs inbegrepen. Je kunt deze B&B formule uitbreiden naar een volpension formule. Reserveer in dat geval een tafel voor je team zodat we voor jullie ploeg in ons restaurant een tafel kunnen vrijhouden. Heb je speciale wensen op het vlak van voeding? Laat het ons weten. We doen al het mogelijke om je stage optimaal te laten verlopen, ook op het vlak van voeding.

Bij een verblijf in de vakantiehuizen met uitgeruste keuken, kan je natuurlijk zelf je maaltijden bereiden.

Sportinfrastructuur

Worriken kan uitpakken met een onvoorstelbaar gamma aan sportaccommodaties: twee grote sporthallen, zwembad, kleedkamers, sportvelden enz. Je kunt gebruik maken van de nodige voorzieningen om jouw favoriete sport te beoefenen: volleybal, badminton, pingpong, minivoetbal, basketbal, tennis, zwemmen, acrobatisch turnen, judo enz.

Duursporters

Ook voor duursporters (triatleten, fietsers, lopers, inlineskaters…) is het hier een waar paradijs: je fietst, loopt of skatet in de meest afwisselende landschappen waarbij het meer de grote blikvanger is. Een ochtendloopje van 10 kilometer over mooi beloopbare trails rondom het idyllische meer: heerlijk toch om zo je dag te beginnen? Dankzij de RAVeL  kun je vlakke én autovrije (!) recuperatiekilometers inlassen in een belastend klimprogramma.

Teambespreking en speciale ruimtes

Voor de dagelijkse voor- of nabespreking van de training kun je terecht in één van onze vergaderzalen. Op tijd boeken zodat je steeds in dezelfde zaal, dicht bij je onderkomen kunt vergaderen.

Heb je nood aan een massageruimte waar de verzorger van het team de stramme spieren van de atleten loswerkt of een fietsenberging? Laat het ons weten, wij zoeken naar een oplossing!

Nevenactiviteiten en relaxen

Het is fijn en goed om eens een andere activiteit in te lassen en te relaxen. Zo kun je als gast gratis gaan zwemmen  of je kunt de sauna  boeken om de belaste spieren verpozing te geven.

Overtuigd? Plan dan nu samen met ons Worrikenteam je sportstage op maat!

  • Prijzen
    • Midweek: 200,00 € (per dag: 55,00 €)
    • Weekend: 100,00 € (per dag: 55,00 €)