25.03.2022

Bericht aan alle onze gasten

Mogelijke opvang van vluchtelingen

Restaurant Mercator

20/05/2022

Het restaurant Mercator gaat op 23 mei 2022 weer open. We kijken uit naar uw bezoek!

Geachte gasten van het Sport- und Ferienpark Worriken,

Gezien in Oekraïne de oorlog zich onverhinderd voortzet, is de Duitstalige Gemeenschap zich volop aan het voorbereiden om vluchtelingen op te nemen. Daarom heeft de regering van de Duitstalige gemeenschap de directie van het Sport- und Ferienpark Worriken gevraagd om vanaf 4 april 2022 in het totaal 200 bedden vrij te maken voor de mogelijke opvang van vluchtelingen.

 

Zo heeft ook deze crisis spijtig genoeg een invloed op ons dagelijks zakendoen en zijn we gedwongen verscheidene overnachtingen van groepen en private gasten te annuleren. Tot op vandaag is de werkelijke omvang en duur van het verblijf van vluchtelingen niet te voorspellen. Daarom is het ook ons streven om zo duidelijk mogelijk te communiceren en de informatie regelmatig aan te passen.

 

  • De receptie zal in deze context de komende dagen contact opnemen met groepen die tot en met 31 mei aankomen, om hun over de actuele stand te informeren.

 

  • In eerste fase worden alle gasten in een toeristisch overnachtingsmogelijkheid (Chalet en Sporthouse) gecontacteerd, voor hun verblijf vanaf nu tot datum van aankomst, 22 mei 2022 zal geannuleerd worden.

 

  • Het restaurant Mercator blijft vanaf 4 april 2022 –  22 mei 2022 gesloten. D.w.z., dat er geen half- en volpension meer mogelijk is voor de gasten (uitgezonderd het ontbijt bij boekingen in het Sporthouse).

 

We zijn er ons van bewust, dat deze crisis en de daarmee verbonden gevolgen, onzekerheden en vragen voor alle overnachtingen met zich meebrengt. Om deze reden bieden wij onze gasten de mogelijkheid om het geplande verblijf in het jaar 2022 gratis te verschuiven of deze te annuleren. Tegelijkertijd kunnen we U ook verzekeren, dat we al het mogelijke doen om onze sport- en toerist karakter van Worriken voor alle overnachtingen te garanderen.

 

Deze crisis treft ieder van ons onverwacht en toch is het onze plicht en vanzelfsprekendheid om ons solidair te tonen met de mensen uit Oekraïne.

Deze crisis en de daarmee verbonden gevolgen brengen onzekerheden en vragen voor alle overnachtingen met zich. Om deze reden bieden wij onze gasten de mogelijkheid om het geplande verblijf in het jaar 2022 gratis te verschuiven of deze te annuleren.

 

Wij hopen op uw begrip in deze situatie.

 

Heb je nog vragen over je reservering? Contacteer ons op +32 80 44 69 61 of via info@worriken.be.

 

 

Hier vindt u de  brief van de directie: