8.02.2023

Bericht aan alle onze gasten

Opvang van vluchtelingen uit de Oekraïne

 

Geachte gasten van het Sport- und Ferienpark Worriken,

in  de Oekraïne zet zich de oorlog helaas onverhinderd voort. Daarom heeft de regering van de Duitstalige gemeenschap de directie van het Sport- und Ferienpark Worriken gevraagd om in het totaal 200 bedden vrij te maken voor de opvang van vluchtelingen.

 

Zo heeft ook deze crisis spijtig genoeg een invloed op ons dagelijks zakendoen en zijn we gedwongen verscheidene overnachtingen van groepen en private gasten te annuleren. Tot op vandaag is de werkelijke omvang en duur van het verblijf van vluchtelingen niet te voorspellen. Daarom is het ook ons streven om zo duidelijk mogelijk te communiceren en de informatie regelmatig aan te passen.

De vluchtelingen worden momenteel ondergebracht in chalets en de opvanginfrastructuur voor de mensen uit de Oekraïne bevindt zich in de onmiddellijke nabijheid van de receptie van het Sport- und Ferienpark Worriken.

Deze crisis en de daarmee verbonden gevolgen brengen onzekerheden en vragen voor alle overnachtingen met zich. Om deze reden bieden wij onze gasten de mogelijkheid om het geplande verblijf in het jaar 2023 gratis te verschuiven of deze te annuleren.

Wij hopen op uw begrip in deze situatie.

 

Heb je nog vragen over je reservering? Contacteer ons op +32 80 44 69 61 of via info@worriken.be.