Terug naar het overzicht

Sit-on-Top -Kajakken

Icon Particulier persoon
Particulier persoon
Icon Watersporten
Watersporten
Icon Zomertoppers
Zomertoppers
rsz_Sit-on-top_Worriken

Zou je het meer van Butgenbach per boot willen verkennen? Dat kan!

Aan het onthaal van VENNtastic Beach verhuren wij niet alleen waterfietsen, maar ook 10 Sit-on-Top-kajaks. Op een kajak is er plaats voor 1 tot 2 personen. Deze kajaks zijn onzinkbaar dankzij de luchtkamers. Bovendien krijg je bij het onthaal een zwemvest waardoor we  absolute prioriteit aan de veiligheid verlenen, mocht de boot toch kapseizen.
Je kunt natuurlijk ook voor klassieke kajaks (voor groepen van minstens 10 personen) opteren of je  als enkeling inschrijven voor het Vita-programma als je onder begeleiding van ervaren sportmonitoren wilt kajakken.

Voor dolle waterpret moet je in Worriken zijn! Hier kan je van mei tot september de meest uiteenlopende watersporten beoefenen.

Details

 • Openingstijden

  De Sit-on-Tops kunnen tijdens de officiële openingsuren van het VENNtastic Beach tot 2 uur voor sluiting gehuurd worden.

  Mei, juni en september: Je kunt de kajaks aan de receptie huren tijdens de officiële openingsuren. Let op: de laatste kajaks worden 2 uur voor sluiting verhuurd. Klik hier voor de openingstijden van de receptie.

  Juli & augustus: Tijdens de zomermaanden kunnen kajaks worden gehuurd aan het VENNtastic Beach. Let op: de laatste kajaks worden 1 uur voor sluiting verhuurd. Klik hier voor de openingstijden van het VENNtastic Beach.

  Watersportactiviteiten zijn mogelijk van mei tot eind september, afhankelijk van het weer.

 • Prijs

  Sit-on-Top: 7,50 € / 30 min.

   

 • Goed om te weten
  Boekingsvoorwaarden

  Mei, juni en september: Hoewel reservering tijdens de openingsuren niet echt nodig is, wordt het wel aanbevolen.

  Juli en augustus: Geen reservering mogelijk.

  Vereisten

  Voor zwemmers

  Kinderen kunnen enkel onder toezicht van (groot)ouders meevaren.

  Materiaal

  Zwemvesten zijn ter plaats verkrijgbaar en verplicht.