Terug naar het overzicht

Stand Up Paddling – SUP

Icon Groep
Groep
Icon Particulier persoon
Particulier persoon
Icon Watersporten
Watersporten
Icon Zomertoppers
Zomertoppers
Cedric_Paquet_SUP_Worriken

Surfen zonder golven en zonder zeil. Je staat rechtop op de surfplank met een peddel in de hand en je beweegt je op super originele wijze voort op het meer van Butgenbach. Stand up paddlen, in de volksmond ook wel “suppen” genoemd, is een watersport die vooral een goede coördinatie en een goed evenwicht vereist. Laat het water onder je surfplank doorglijden en geniet met volle teugen van de rust en de natuur van het meer van Butgenbach.

Op de surfplank en peddelen maar!

Details

 • Openingstijden

  Voor groepen van 10 personen of meer

  : Op aanvraag van mei tot september

  Voor particuliere personen of groepen van minder dan 10 personen: In juli en augustus kunt u deze sport zonder reservering beoefenen op het VENNtastic Beach. Klik hier voor de openingstijden van het VENNtastic Beach.

 • Prijs

  Voor groepen van 10 personen of meer:

  Prijs op aanvraag

  Voor particuliere personen of groepen van minder dan 10 personen: je kan deze sport zonder reservatie beoefenen op het VENNtastic Beach. De prijsinformatie vind je op de VENNtastic Beach pagina.

 • Goed om te weten
  Boekingsvoorwaarden

  Mei – september:

  Deze sportactiviteit kan alleen geboekt worden voor een groep van minimaal 10 personen of er worden 10 personen in rekening gebracht. Reserveren is vereist, bij voorkeur ten minste 6 weken op voorhand

  Juli & augustus: Bovendien verhuren wij tijdens de maanden juli & augustus het materiaal om deze sport te beoefenen op het VENNtasic Beach. In deze periode kunnen ook particuliere personen en groepen van minder dan 10 personen deze activiteit beoefenen. Gelieve er nota van te nemen dat in dit geval het materiaal niet vooraf kan worden gereserveerd.

   

  Vereisten

  Voor zwemmers

  Minimumleeftijd: 12 jaar

  Het dragen van een zwemvest is verplicht.

  Materiaal

  Het materiaal wordt je ter beschikking gesteld.

"*" geeft vereiste velden aan

Activiteit Info

DD slash MM slash JJJJ

Over de persoon

Verdere vragen

Door het indienen van dit formulier accepteert u ons privacybeleid.