Terug naar het overzicht

Schattenjacht

Icon Groep
Groep
Icon Particulier persoon
Particulier persoon
Icon Avontuur
Avontuur
Icon Divers
Divers
Icon Wandelen
Wandelen
worriken_erleben_schatzsuche

De code kraken en de juiste sleutel vinden waarmee je de schatkist van de piraten kunt openen. De moedige avonturiers die daarin slagen, behouden natuurlijk de inhoud van de schatkist!

Om de code te kraken moeten jullie aandachtig kijken, pijltjes volgen, sabels tellen en als jullie een doodskop zien, dan moeten jullie raadsels oplossen en opdrachten tot een goed einde brengen! Fout lopen kan haast niet.

De kinderen moeten pijltjes volgen en mochten ze er eentje over het hoofd hebben gezien, dan kunnen ze de kaart raadplegen die ze bij de start van het spel hebben ontvangen. Een goede oefening om zich te leren oriënteren!

Na ongeveer 3 km wandelen, springen en klimmen staan jullie opnieuw in het hoofdkwartier. Het moment van de waarheid! Hebben jullie de juiste antwoorden? Kiezen jullie de juiste cijfercombinatie?

Heel leuk spel vol verrassingen waarbij kinderen eenvoudige en vooral leuke rekensommetjes, taalspelletjes en oefeningen moeten uitvoeren.

De schattenjacht moet je op voorhand reserveren. Het is een heerlijke activiteit voor een verjaardagsfeestje met de vriendjes van je kind of een fijne namiddag met het gezin. Voor kinderen die nog niet kunnen lezen en rekenen raden we een eenvoudigere schattenjacht aan: het Ganzenspel.

De inhoud van de schatkist is mee te bregen door de begeleider.

Details

 • Openingstijden

  De schattenjacht kan je tijdens de officiële openingstijden van de receptie boeken.

 • Prijs

  De piratenset (schatkaart & vragenlijst): 2,50 €

 • Goed om te weten
  Vereisten

  De inhoud van de schatkist is mee te bregen door de begeleider.

  Materiaal

  De schatkaart en de vragenlijst zijn aan de receptie verkrijgbaar. De inhoud van de schatkist wordt niet door Worriken geleverd. De schatkist is aan de receptie. De inhoud kan ja aan de receptie afgeven om de koffer te laten vullen.