Terug naar het overzicht

Hoogteparcours

Icon Groep
Groep
Icon Avontuur
Avontuur
Icon Divers
Divers
Icon Zomertoppers
Zomertoppers
hochseilgarten_qf

Kom met vrienden of familie klimmen en avontuur beleven op het hoogteparcours van Worriken aan het meer van Bütgenbach. Iedereen komt hier aan zijn trekken, of je nu beginner of adrenalinejunkie bent. Er zijn in totaal 5 parcours op 4 verschillende hoogtes.

Onze ervaren sportleraren begeleiden je en zijn altijd in de buurt. Vooraleer je op de eerste twee hoogteparcours (de parcours A en B) toe te laten, leren ze je enkele klimprincipes en hoe je karabijnhaken juist gebruikt. Dit gebeurt op een mini-parcours op slechts 50 cm hoogte.

Na deze introductie ga je de hoogte in! Hoe verder je op het touwenparcours vordert, hoe hoger de te overwinnen hindernissen zijn. Parcours C is met zijn 19 hindernissen op 2,5 m hoogte het langste, maar nog niet het hoogste parcours.

Het zijn de laatste twee parcours die je pas echt een adrenalinestoot bezorgen. Als je op de rand van het platform staat en 5 tot 8 meter lager de bodem ziet, dan slik je toch wel even en giert de adrenaline door je lichaam. Al zwaaiend, slingerend en balancerend begeef je je naar het hoogtepunt van je avontuur: de deathride!

Kriebelt het en wil je dit ook eens doen? Zou je willen deelnemen als individu, als familie of als een groepje vrienden van minder dan 10 personen? Schrijf je dan in voor ons Vita-programma. Het touwenparcours maakt hier deel van uit! Klik door naar Vita-programma.

Deze activiteit wordt ook aangeboden aan groepen van meer dan 10 personen. Wil je deze drie uren durende activiteit op het programma tijdens de sportklassen van je school? Wil je deze activiteit toevoegen aan je programma? Neem dan nu contact op met onze sportafdeling door middel van het onderstaande aanvraagformulier.

Klim in de boomkruinen op de oever van het meer van Bütgenbach, bekijk alles eens vanuit vogelperspectief en geniet van het uitzicht!

Details

 • Openingstijden

  Voor scholen, clubs of groepen van 10 of meer:

  Op aanvraag. Neem telefonisch contact op met de sportafdeling op +32 (0)80 44 69 61 of gebruik het onderstaande aanvraagformulier.

  OF

  Voor individuen of groepen van minder dan 10 personen: Ons hoogteparcours is ook onderdeel van het Vita-programma. Klik hier voor de openingstijden van het Vita Programma.

 • Prijs

  Voor scholen, clubs of groepen van 10 of meer:

  Op aanvraag. Neem telefonisch contact op met de sportafdeling op +32 (0)80 44 69 61 of gebruik het onderstaande aanvraagformulier.

  OF

  Voor individuen of groepen van minder dan 10 personen: Klimmen ins ons hoogteparcours is een van de 3 activiteiten in ons Vita-programma. Klik hier voor de prijzen van het Vita Programma.

 • Goed om te weten
  Boekingsvoorwaarden

  Reservering verplicht

  Vereisten

  Minimumleeftijd: 8 jaar

  Materiaal

  Als je deze activiteit boekt, krijg je de benodigde uitrusting.

  Wij raden stevige schoenen aan voor deze activiteit.

"*" geeft vereiste velden aan

Activiteit Info

DD slash MM slash JJJJ

Over de persoon

Verdere vragen

Door het indienen van dit formulier accepteert u ons privacybeleid.