Terug naar het overzicht

Basketbal

Icon Groep
Groep
Icon Particulier persoon
Particulier persoon
Icon Balsporten
Balsporten

Zin om samen met je familie of vrienden wat korfjes te gooien? Of ben je op zoek naar de juiste infrastructuur voor een trainingskamp of sportklassen die in het teken staan van basketbal? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Het sportcentrum Worriken heeft 4 basketbalvelden, verdeeld over 2 sporthallen. Worriken beschikt ook buiten over 2 basketbalmanden, ideaal voor een speelse gooitraining waarbij naar de manden geschoten wordt. Overnachtende gasten kunnen aan de receptie een basketbal lenen.

Basketbal - Trainingskamp

Je club plant een trainingskamp? Worriken is een ideale locatie en we helpen je bij de planning. Boek nu een arrangement met alles erop en eraan, voor een trainingskamp zonder zorgen: maaltijden, accommodatie, trainingseenheden en andere activiteiten. Neem contact met ons op, we staan u graag bij met raad!

Basketbalveld huren?

Wil je één of meerdere basketbalvelden reserveren? Dat kan, ook als je hier niet verblijft. De prijzen voor de indoorvelden staan in de prijstabel hieronder. Je kunt telefonisch of via het onderstaande aanvraagformulier boeken.

Beschik je niet over het nodige basketbalmateriaal? Wend je dan tot de uitleendienst van de Duitstalige gemeenschap van België die heel wat materiaal te leen stelt. Klik gewoon hierboven op de knop Materiaalverhuur en verneem er meer over!

Basketbal voor scholen en groepen

Je kunt met je school of groep beroep doen op een van onze ervaren sportleraren die jullie een theoretische en een praktische basiskennis van het basketbal zullen bijbrengen.

Als je deze activiteit tijdens je verblijf aan je programma wilt toevoegen, neem dan contact op met de sportafdeling of vul het onderstaande formulier in.

worriken_erleben_basketball

Details

 • Openingstijden

  Op aanvraag

 • Prijs
  Categorie 1Categorie 2Categorie 3
  Sporthal - parket (2 velden)30,00 €36,00 €60,00 €
  Polyvalente hal - synthetiek (2 velden)30,00 €36,00 €60,00 €
  • Categorie 1: Voor gasten die overnachten / clubs, federaties, verenigingen uit de DG / DG-instellingen
  • Categorie 2: Particuliere personen die niet overnachten / clubs, federaties, verenigingen buiten de DG
  • Categorie 3: Commerciële klanten

   

  De prijs heeft betrekking op de huur van de geschikte zaal voor deze activiteit. Huur nu een zaal!

  OF

  Basketbal kan ook worden opgenomen in het sportprogramma van groepen en scholen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de reserveringsdienst van Bungalow & Sport.

 • Goed om te weten
  Boekingsvoorwaarden

  Reservering is vereist.

  Vereisten

  Schoenen met witte zolen zijn verplicht. Deze mag je niet buiten gedragen hebben.

  Materiaal

  Beschik je niet over het nodige basketbalmateriaal? Wend je dan tot de uitleendienst van de Duitstalige gemeenschap van België die heel wat materiaal te leen stelt. Klik gewoon hierboven op de knop Materiaalverhuur en verneem er meer over!

"*" geeft vereiste velden aan

Activiteit Info

DD slash MM slash JJJJ

Over de persoon

Verdere vragen

Door het indienen van dit formulier accepteert u ons privacybeleid.