22.05.2020

Regeling voor de vaste camping – coronavirus

Versoepeling van de maatregelen tegen het coronavirus – Verplaatsingen naar tweede verblijf weer mogelijk

 

Sinds 21 mei 2020 mogen eigenaren en langdurige huurders weer gebruik maken van hun tweede verblijfplaats. In deze context wordt de eigen caravan op een vaste standplaats ook beschouwd als een tweede verblijf. Wij willen erop wijzen dat door de momentele sluiting van de grenzen alleen permanente kampeerders die in België wonen, acuteel kunnen profiteren van deze versoepeling van de maatregelen.

Alle regels die gelden op de hoofdverblijfplaats gelden ook op de tweede verblijfplaats. Dit betekent onder andere dat tot nader order alleen belangrijke zaken buiten de tweede woning mogen worden gedaan – en wel zo dicht mogelijk bij de woonplaats. Bovendien kunnen er tot vier personen worden ontvangen. Het moet wél gaan om dezelfde mensen die thuis worden ontvangen.

De regels van de fysieke afstand moeten nog steeds in acht worden genomen en de individuele hygiënevoorschriften moeten worden gevolgd.

Voor vragen en informatie staan wij natuurlijk tot je beschikking bij voorkeur via mail (info@worriken.be). Houd er rekening mee dat de bereikbaarheid en de antwoordtermijn beprekt zijn.

Hartelijk bedankt voor je begrip!

Je Worriken Team