Terug naar het overzicht

Tafeltennis

Icon Groep
Groep
Icon Particulier persoon
Particulier persoon
Icon Balsporten
Balsporten
Icon Terugslagsporten
Terugslagsporten
worriken_erleben_tischtennis

Tafeltennis spelen aan de oever van het meer van Bütgenbach? Hier kan het!

In Worriken kan je zowel indoor als outdoor tafeltennissen. Het sport- en vrijetijdscentrum heeft twee vaste pingpongtafels die niet ver van de oever van het meer geplaatst zijn. Bij de receptie kun je als gast gratis een tafeltennisset met 2 tafeltennisbats en balletjes lenen. Zit het weer niet mee en heb je toch zin om een partijtje tafeltennis te spelen? Binnen zijn er gegarandeerd pingpongtafels beschikbaar. Gewoon vragen aan de receptie.

Mochten alle tafeltennistafels reeds bezet zijn, dan kun je nog tal van andere indooractiviteiten beoefenen en een squash– of tennisbaan reserveren of een badmintonveld.

Wil je samen met je groep of je klas tafeltennissen? Hier ben je aan het juiste adres. Onze ervaren sportleraren brengen je zowel theorie als praktijk bij. Tafeltennis is een sport die je reactievermogen bevordert en gewoon ook heel fijn is. Zin om deze activiteit tijdens je groepsverblijf aan een dagprogramma toe te voegen? Neem dan gewoon contact op met de sportafdeling of vul het onderstaande formulier in.

Details

"*" geeft vereiste velden aan

Activiteit Info

DD slash MM slash JJJJ

Over de persoon

Verdere vragen

Door het indienen van dit formulier accepteert u ons privacybeleid.