Terug naar het overzicht

Oriëntatieloop

Icon Groep
Groep
Icon Avontuur
Avontuur
Icon Divers
Divers

Worriken beschikt over een vast oriëntatieloopparcours.

Doel van deze activiteit is zo snel mogelijk alle controleposten op de route te vinden. Om deze posten te vinden moet je kunnen kaartlezen! Er zijn geen pijltjes. Alleen aan de hand van het kaartje en je eigen oriëntatievermogen vind je de kortste weg naar de controlepunten. Aan elke post knip je met de aanwezige kniptang in het controlekaartje als bewijs dat je er geweest bent.

Je kunt het parcours tegen de tijd afleggen. Je kunt er echter evengoed een wandeling van 5 km van maken, je laten verrassen door de mooie panorama’s en genieten van de bosrijke omgeving zonder je daarbij te haasten!

Oriëntatielopen voor particuliere personen

Oriëntatielopen kan je in tegenstelling tot de andere oriëntatiesporten zoals oriëntatiekayakken en oriëntatiemountainbiken ook als individu doen: je geeft vooraf een seintje (bel aan de voordag van de geplande oriëntatieloop naar de receptie) en je haalt je oriëntatieloopsetje (€ 2,5) met een kaart en een controlekaart aan de receptie van Worriken op.

Oriëntatiesporten voor groepen

Wil je tijdens een teambuilding origineel voor de dag komen? Vraag dan voor je groep een oriëntatietocht per kajak of met de mountainbike aan. Het is mogelijk! Zelfs een oriëntatie-run & bike is mogelijk. Hier leg je dan in koppel het oriëntatieparcours af. De één loopt, de ander fiets met een mountainbike. Deze heel leuke groepsactiviteiten moeten op tijd gereserveerd worden. Gebruik hiervoor ons contactformulier hieronder.

Orientierungslauf im Wald ©An Van Rie
  • Activiteit Info

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Over de persoon

  • Verdere vragen

  • Door het indienen van dit formulier accepteert u ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.