Terug naar het overzicht

Mountainbike

Icon Groep
Groep
Icon Particulier persoon
Particulier persoon
Icon Fietsen
Fietsen

Laat je persoonlijke mountainbike-avontuur in Worriken van start gaan. Zowel beginnende als ervaren mountainbikers komen hier aan hun trekken. Op technisch vlak zijn er zowel gemakkelijke als moeilijke mountainbikeroutes. Een ding hebben alle routes gemeen en dat is dat ze je laten kennismaken met de prachtige natuur van de Ardennen en de Belgische Eifel.

MTB-routes in Bütgenbach

De 2 bewegwijzerde MTB-routes van Bütgenbach – MTB XC 4 en MTB XC 5 – komen in Worriken voorbij. Daarnaast zijn er tal van gpx-routes beschikbaar die je langs de mooiste trails van de streek voeren.

 

Stoneman Arduenna

Doorbreek de dagelijkse sleur en stort je in een mountainbike-avontuur van formaat! De Stoneman Arduenna is weggelegd voor wie niet bang is van een uitdaging. De Stoneman Arduenna geldt als dé mountainbike-sensatie van Oost-België. De route is 176 km lang en je moet 3900 hoogtemeters overbruggen. Genoeg tijd dus om met volle teugen van de pittoreske en idyllische landschappen van de Oostkantons te genieten en de batterijen compleet op te laden.

Strava

Inspiratie nodig? Misschien brengt ons Strava-account je wel op leuke ideeën.

fahrradfahrer_hinten

"*" geeft vereiste velden aan

Activiteit Info

DD slash MM slash JJJJ

Over de persoon

Verdere vragen

Door het indienen van dit formulier accepteert u ons privacybeleid.