Het goede blijft ...
het wordt nog beter!

Het plan

Al bijna 50 jaar biedt Worriken een fantastisch aanbod aan sport-, vrijetijds- en vakantieactiviteiten op een unieke locatie aan het meer van Bütgenbach, te midden van de prachtige natuur.

De komende jaren zal de regering van de Duitstalige Gemeenschap fors investeren in Worriken, om in de toekomst nog meer gevarieerde sport- en recreatiemogelijkheden te kunnen bieden, evenals accommodaties voor alle doelgroepen en een aantrekkelijk gastronomisch aanbod.

Warm je al maar op voor het nieuwe Worriken 4.0!

Beste burgers,
beste gasten,

De toerisme- en vrijetijdssector in Oost-België kan bogen op een mooi aanbod voor sport en verenigingen, goed toegankelijke toeristische bestemmingen omgeven door prachtige landschappen, en vele toegewijde spelers en gastheren en -vrouwen.

Met een aanzienlijk totaalbedrag investeren we niet alleen in de infrastructuur van Worriken, maar in de toekomst van Oost-België, in de mensen die hier wonen en in de gasten die bijdragen tot de economische groei van onze gemeenschap.

We voorzien in aantrekkelijke sport- en recreatiemogelijkheden voor alle burgers, optimale onderwijs- en opleidingsfaciliteiten voor schoolklassen en verenigingen, en gunstige reisaanbiedingen voor gezinnen, sportievelingen en al wie zich wil ontspannen. Worriken 4.0 wordt een prachtig vlaggenschipproject voor Oost-België.

Met vriendelijke groeten,

Oliver PAASCH,

Minister-president van de Duitstalige Gemeenschap

 

Beste sportliefhebbers en vrienden,
beste gasten,

Het is mij een groot genoegen u als gastheer van een van de mooiste sport-, vrijetijds- en  vakantiebestemmingen in België mee te mogen nemen op de “reis” Worriken 4.0.

Vandaag al kunt u bij ons genieten van actieve vakantiedagen, alleen of met familie of vrienden. Plezier en ontspanning in de natuur zijn daarbij net zo belangrijk als een verblijf in een gezellige, ongedwongen sfeer. Ook in de toekomst willen we u in het Sport- en vakantiepark Worriken 4.0 blijven verwennen, met een vernieuwd en nóg beter sportaanbod, optimale trainingsfaciliteiten, moderne, goed uitgeruste accommodaties en veel ruimte voor bijzondere belevenissen.

Samen met een sterk team van gemotiveerd personeel wens ik u van harte welkom.

Werner BAUMGARTEN

Directeur
DgG Gemeinschaftszentren