7.03.2022

Vrij van zorgen boeken in 2022

Boek nu en beslis later! We verlengen onze felxibele boekingsvoorwaarden tot 31.12.2022

Heb je ook bedenkingen of twijfels bij het boeken van de gezinsvakantie van dit jaar? We hebben de oplossing!

De vakantieplanning is dit jaar moeilijker dan ooit door de steeds veranderende situatie. Wij willen uw vakantie zo zorgeloos mogelijk maken met een extra dosis flexibiliteit!

Profiteer dit jaar van onze flexibele boekingsvoorwaarden! Of het nu gaat om een week in het vakantiehuisje, de overnachting in het Sporthuis of de jaarlijkse vakantie op de camping, boek nu en beslis gewoon later.

Vakantiehuis

Boek dit jaar een vakantiehuis en annuleer of boek om tot  de 14e dag voor aankomst zonder extra kosten.*

2persoonskamer in het Sporthouse

Ben je van plan een korte reis te maken en twijfel je aan de planning? Ook hier komen we je graag tegemoet. Annulering of omboeking is mogelijk tot 3 dagen voor aankomst.*

Camping

Vragen kost geen geld? Boeken ook niet! Boek nu je campingplaats in Worriken en annuleer voor 12.00 uur op de dag van aankomst zonder extra kosten.

De vermelde annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing op boekingen met aankomstdatum tot 31/12/2022.Klik hier om een boekingsaanvraag te doen voor uw vakantie aan het meer van Bütgenbach.

*Verhoogde flexibiliteit om je reservering om te boeken in het geval van nieuwe reisbeperkingen

Als de nieuw ingevoerde reisbeperkingen het u nog steeds onmogelijk maken, kan je je boeking tot de dag ervoor nog steeds kosteloos wijzigen.

Wij bieden extra flexibiliteit wanneer er sprake is van reisbeperkingen zoals:

  • grenssluiting van het land van herkomst of bestemming;
  • Reisbeperkingen opgelegd door de regering van land van herkomst of land van bestemming;
  • Een quarantaineverplichting bij aankomst op de bestemming en/of bij terugkeer in combinatie met een negatief reisadvies van je overheid.

De bovenstaande reisbeperkingen moeten worden gemeld op de officiële website van de Belgische regering en / of op de website van de regering van het land van herkomst.

In dit geval is het zelfs mogelijk om uw reservering tot 1 dag voor aankomst om te boeken.

Nog steeds twijfel? Neem gewoon contact op met onze collega’s aan de receptie. Zij zullen u graag adviseren! Neem contact met ons op via telefoon +32 (0) 80 44 69 61 of via e-mail info@worriken.be.

Niet op de hoogte wat dat reizen naar België aangaat?  Klik hier om de website van België voor Buitenlandse Zaken te bezoeken. Neem ook contact op met het kantoor voor buitenlandse zaken van je land voor wat betreft het vertrek en de terugreis.